WordPress Onderhoud

WordPress onderhoud voor je website
van basis WordPress websites tot WooCommerce webshops

Wij kunnen het onderhoud en beveiliging van je WordPress website overnemen tegen gunstige prijzen en voor ieder type website. Morgen al ontzorgd worden?

Regelmatige updates en beveiliging

Het regelmatig doorvoeren van updates is maar één onderdeel van goed WordPress onderhoud. Onderhoud omvat nog veel meer, wat wij als specialisten graag voor je uit handen willen nemen. WordPress website onderhoud voor kleine WordPress websites tot gevorderde WooCommerce webshops. Wij nemen alle zorgen uit handen. Vooral als je financieel afhankelijk bent van een WordPress website wil je (verborgen) fouten voorkomen, waardoor bezoekers geen aankopen kunnen doen of geen contact met jou op kunnen nemen. Je wilt hacks voorkomen en resultaten in Google behouden. Met onderhoud waarborgen wij functionaliteit en veiligheid van jouw website, zodat jij verder kunt groeien met meer rendement.

WordPress Onderhoud Abonnement
• Installatie van BruteProtect en wp-login rename (dit om hackaanvallen, zoals de BruteForce Attacks, tegen te gaan)
• Backup maken van de database
• Backup maken van de belangrijkste bestanden (in overleg)
• Upgrade van WordPress
• Upgrade van plugins
• Opruimen van spamberichten
• Opschonen database overhead
• Optimalisatie database

Kosten vanaf € 159,- per kwartaal*

Het WordPress Onderhoud en Support Abonnement
• WordPress Onderhoud Abonnement
• WordPress ondersteuning
• Installatie van plugins op verzoek
• Kleine wijzigingen aan het thema op verzoek
• Wijzigen en onderhoud van de content, zoals toevoegen/wijzigen teksten, foto’s, filmpjes enz

Kosten vanaf € 350,- per jaar.

Bij het WordPress Onderhoud Abonnement kunt u een aantal uren support inkopen. Het minimaal aantal uren dat u kunt bijkopen is 2, voor € 59,- per uur. Voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema gelden andere tarieven. Deze kunt u op verzoek aanvragen.
De abonnementsprijzen zijn exclusief de licentiekosten van premiumplugins. De meeste licenties van premiumplugins zijn 1 jaar geldig en dienen dan tegen een (vaak) gereduceerd tarief verlengd te worden. Zonder een geldige licentie mag de plugin wel gebruikt worden, maar kan deze niet meer geupdate worden. Het kan zijn dat na een update van WordPress een plugin dan niet meer werkt omdat in een update aanpassingen zitten voor de nieuwe versie van WordPress. De licentieprijzen verschillen per plugin. Heeft u zelf de plugin aangeschaft, dan dienst u zelf voor verlenging van de licentie zorgen. Als de plugin via ons verkregen is, dan zullen de kosten voor licentieverlenging meegenomen worden in de facturering.

De abonnementen starten met een volledig geüpdatet website. Afhankelijk van de achterstand van de updates brengen wij voor het up to date brengen van de website de daarvoor benodigde uren extra in rekening. Als er na ingaan van het abonnement wijzigingen aan de website worden aangebracht (nieuwe plugins, functionele wijzigingen in het thema, wijzigingen in WordPress bestanden) waardoor

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze WordPress Onderhoud oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

Limburghaven 2C,
3433PK Nieuwegein

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons