Werkplek beheer

Volledige ontzorging van hardware en software voor uw medewerkers!

Professioneel werkplek beheer

Om uw werknemers efficiënt en snel te laten werken zijn op iedere werkplek goed werkende computers, een snelle internetaansluiting en vaste telefonie onmisbaar. Tevens is het belangrijk dat de software up-to-date is, dit verkleint de kans op storingen waardoor u minder risico loopt dat de werkzaamheden van uw bedrijf stil komen te liggen. Het risico dat u vanwege een storing omzet misloopt wordt hierdoor minimaal. Bij werkplekbeheer zorgen onze experts voor de meest optimale ICT-omgeving die geheel aansluit bij de behoeftes van uw bedrijf. Waarbij al uw medewerkers onbezorgd aan het werk kunnen.

Hosted VoIP Pengelens ICT

ICT-omgeving voor uw bedrijf

Een goed werkende ICT-omgeving is bepalend voor het succes van uw bedrijf. Pengelens ICT B.V. ondersteunt u bij het opzetten van uw werkplekbeheer en ICT-omgeving. Hierbij wordt dagelijkse ondersteuning en onderhoud van de werkplek verzorgd. Zodat uw medewerkers overal ter wereld kunnen werken zoals zij op kantoor zouden doen. Dit verhoogt de productiviteit en communicatie binnen uw team.

Naadloze aansluiting van hardware software en applicaties

Een professionele wifi-aansluiting is een stevige basis voor het werkplekbeheer. Daarnaast zorgen onze experts voor een naadloze aansluiting van alle hardware, software en de applicaties waarmee u binnen uw bedrijf werkt. Voor de veiligheid en efficiëntie is het van belang dat uw werkplek voorzien wordt van de nieuwste updates en de meest recente software. Dankzij Pengelens ICT bent u daarvan verzekerd.

Werkplekbeheer diensten

De werkzaamheden die Pengelens ICT voor u uitvoert op het gebied van werkplekbeheer zijn zeer divers. Onderstaand vindt u een greep uit het aanbod. Echter zal er samen met u een inventarisatie gemaakt worden waar uw bedrijf behoefte aan heeft zodat het werkplekbeheer geheel op uw onderneming afgestemd kan worden. U kunt denken aan:

● Beheer van al uw werkplekken
● Onderhoud van of het upgraden van hard- en software
● Applicatiebeheer
● Netwerkbeheer en beveiliging
● Systeembeheer waarbij ook automatisering van bedrijfsprocessen ontwikkeld kan worden
● Onderzoek en doorlichting van de bekabeling en het netwerk

Periodiek onderhoud

Houd uw werkplek snel, efficiënt en veilig. De tijd dat ICT gezien werd als kostenpost ligt ver achter ons. ICT is tegenwoordig een onmisbaar strategisch middel voor uw bedrijfsvoering. Wanneer uw werknemers namelijk op een gemakkelijke en goede manier gebruik kunnen maken van uw ICT-omgeving dan plukt u daar als ondernemer de vruchten van. Naast een greep uit bovenstaande diensten biedt Pengelens ICT ook de mogelijkheid voor periodiek onderhoud van de werkplek. Door preventief naar mogelijke storingen te kijken, kunt u voorkomen dat de werkzaamheden stagneren. Wij zijn pas tevreden als uw werkplek optimaal is.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]