Werkplek beheer

Werkplek beheer

Voor elke werkplek zijn goedwerkende computers, snelle internetaansluiting en vaste telefonie onmisbaar. Daarnaast moet software up-to-date zijn zodat de kans op storingen gering is. Bij werkplekbeheer zorgen wij voor zo’n optimaal mogelijke ICT-omgeving, waarbij al uw medewerkers onbezorgd aan het werk kunnen.

ICT-omgeving

Medewerkers die altijd en overal kunnen werken, dragen een positieve bijdrage bij aan uw organisatie. Een goed werkende ICT-omgeving is daarin bepalend. Pengelens ICT B.V. kan u helpen bij het opzetten van uw werkplekbeheer en ICT-omgeving. Naast dagelijkse ondersteuning zorgen wij ook voor het onderhoud van uw werkplek.

Naadloze aansluiting

Een professionele wifi-aansluiting is de basis van werkplekbeheer. Daarnaast richten wij ons ook op een naadloze aansluiting van alle hardware, software en de applicaties waarmee u werkt. Wij zorgen daarom voor de nieuwste updates en de meest recente software.

Diensten

Werkplekbeheer is zeer divers. Zodoende vindt u hieronder een greep uit de diensten, die Pengelens ICT B.V. voor u kan uitvoeren:

 

  • Beheer van alle werkplekken
  • Onderhoud van hard- en software
  • Applicatiebeheer
  • Netwerkbeheer
  • Systeembeheer
  • Onderzoek en doorlichting van bekabeling en netwerk

Periodiek onderhoud

ICT is tegenwoordig geen kostenpost meer, maar een strategisch middel dat onmisbaar is voor uw bedrijfsvoering. Het is van belang dat uw medewerkers op een goede manier gebruik kunnen maken van de ICT-omgeving. Dat is precies waar werkplekbeheer zich op richt. Naast bovenstaande diensten biedt Pengelens ICT B.V. ook de mogelijkheid voor periodiek onderhoud van de werkplek. Door preventief naar mogelijke storingen te kijken, kunt u voorkomen dat de werkzaamheden stagneren. Wij streven naar een voor u zo optimaal mogelijke werkplek.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze werkplek beheer oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

Limburghaven 2C,
3433PK Nieuwegein

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons