Professionele Wifi oplossingen

Professionele wifi netwerk oplossingen

Een goed en betrouwbaar wifi-netwerk is tegenwoordig voor elke bedrijfsvoering cruciaal. Het aanleggen van professionele wifi-netwerken is echter lang niet zo gemakkelijk als het lijkt. U wilt immers overal in uw bedrijfspand goed en betrouwbaar bereik hebben. Daarom installeert Pengelens ICT B.V. vakkundig wifi-netwerken bij organisaties, bedrijven en instellingen. Het is bovendien mogelijk dat wij draadloze wifi-netwerken op een professionele wijze aansluiten. Het gaat erom dat u, uw medewerkers én klanten van een goed en veilig wifi-netwerk gebruik kunnen maken.

Draadloos

Professionele draadloze wifi-netwerken hebben als groot voordeel dat er geen kabels door uw gebouw hoeven worden doorgetrokken. Onze professionele wifi-netwerken werken met een draadloze zender, zodat er overal in uw pand goed bereik en voldoende dekking is. Hebt u te maken met een tijdelijk evenement, een beursdeelname of een buitenluchtactiviteit? Ook in dit soort situaties is het mogelijk om tijdelijk een draadloos netwerk van topkwaliteit te realiseren. Pengelens ICT B.V. heeft hier wifi-oplossingen voor, waarbij verschillende zenders met elkaar communiceren over een separaat netwerk.

Beveiliging

Een goede beveiliging van elk wifi-netwerk is onmisbaar. Naast aanleg van professionele wifi-netwerken, kan Pengelens ICT B.V. ook de beveiliging van uw netwerk bewerkstelligen. Daarmee bent u ervan verzekerd dat er geen ongewenste gasten gratis van uw wifi-netwerk gebruik kunnen maken. Bovendien stellen wij professionele wifi-netwerken zo in, dat uw klanten via een gasten-portal gebruik kunnen maken van het internet.

Storingsvrij

Wanneer u al een wifi-netwerk hebt, maar veel te maken hebt met storing of uitval, dan komen wij graag bij u langs om de oorzaak hiervan te achterhalen. Wij testen op locatie uitgebreid uw wifi-netwerk en brengen vervolgens een analyseverslag en advies uit. Ook voor de aanleg van een nieuw wifi-netwerk komen wij bij u langs om eerst de situatie binnen uw bedrijfspand te beoordelen. Wilt u direct een vrijblijvende aanvraag indienen of hebt u een vraag over professionele wifi-netwerken? U kunt ons direct bellen of mailen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze professionele wifi oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

Limburghaven 2C,
3433PK Nieuwegein

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons