Professionele WiFi oplossingen voor uw bedrijf!

In het gehele pand stabiele en goede wifi.

Professionele wifi-netwerk oplossingen voor het MKB

Een goed en betrouwbaar wifi-netwerk is tegenwoordig onmisbaar wanneer u een succesvol bedrijf wilt opbouwen. Het aanleggen van professionele wifi-netwerken wordt door ondernemers vaak onderschat. MKB’ers hebben vaak niet de expertise in huis om dit zelf aan te kunnen leggen. Wanneer u overal in uw bedrijfspand goed en betrouwbaar bereik wilt hebben is het aan te raden om het installeren van het wifi-netwerk uit te besteden bij Pengelens ICT. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het vakkundig aanleggen van wifi-netwerken bij organisaties, bedrijven en instellingen. Het is bovendien mogelijk dat wij draadloze wifi-netwerken op een professionele wijze aansluiten. Met als doel dat u, uw medewerkers én uw klanten van een razendsnel, betrouwbaar en veilig wifi-netwerk gebruik kunnen maken.

Hosted VoIP Pengelens ICT

Draadloos wifi-netwerk op uw locatie

Wanneer u een professioneel draadloos wifi-netwerk aan laat leggen zal dit de esthetiek van uw bedrijfspand ten goede komen. Draadloze wifi-netwerken hebben namelijk als groot voordeel dat er geen kabels door uw gebouw hoeven worden getrokken. Dit bespaart tevens tijd. Dankzij de draadloze zender, die zorgt voor voldoende dekking, hebben u en uw medewerkers altijd en overal in uw gebouw een razendsnelle verbinding. Ook wanneer u een tijdelijk evenement of een buitenlucht activiteit organiseert of deelneemt aan een beurs kan er een draadloos netwerk van zeer hoge kwaliteit gerealiseerd worden. Pengelens ICT heeft hier wifi-oplossingen voor, waarbij verschillende zenders met elkaar communiceren over een separaat netwerk. Ideaal voor kortdurende projecten. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of project te bespreken.

Beveiliging van uw zakelijke wifi-netwerk

Met de huidige privacywetgeving is het belangrijker dan ooit tevoren om uw wifi-netwerk goed te laten beveiligen. U moet er niet aan denken dat uw klantgegevens op straat komen te liggen. Naast aanleg van professionele wifi-netwerken, kan Pengelens ICT ook de beveiliging van uw zakelijke wifi-netwerk bewerkstelligen. Daarmee voorkomt u dat ongewenste gasten gratis van uw wifi-netwerk gebruik kunnen maken en wordt voorkomen dat gevoelige informatie op straat komt te liggen. Bovendien stellen onze experts uw professionele wifi-netwerk zo in, dat uw klanten via een gasten-portal gebruik kunnen maken van het internet. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Storingsvrij wifi-netwerk voor uw bedrijf

Niets is zo vervelend als een wifi-netwerk wat regelmatig uitvalt of waarop regelmatig storingen voorkomen. Wanneer er een storing plaatsvindt op het wifi-netwerk ligt vaak een groot deel van de werkzaamheden van uw bedrijf stil waardoor u omzet kunt mislopen. Wanneer dit regelmatig voorkomt komen onze experts graag bij u langs om de oorzaak hiervan te achterhalen. Uw zakelijke wifi-netwerk wordt op locatie uitgebreid getest, vervolgens ontvangt u een analyseverslag en advies. Ook wanneer u ervoor kiest om een nieuw wifi-netwerk aan te laten leggen komen onze professionals bij u langs om eerst de situatie binnen uw bedrijfspand te beoordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u direct een vrijblijvende aanvraag indienen voor een professioneel wifi-netwerk? Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op of stuur een mail.

Naast dat uw wifi-netwerk storingsvrij, draadloos en uitstekend beveiligd is zijn er meer voordelen om voor pengelens ICT te kiezen. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:
● Uitstekende service
● Een vast aanspreekpunt doordat u alles onder 1 dak heeft
● Flexibiliteit, het wifi-netwerk kan met de organisatie meegroeien
● Een hoge kwaliteit netwerk voor een gunstig tarief
● Een betrouwbare verbinding met hoge snelheid zowel voor uw medewerkers als voor gasten

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]