Online Werkplek in de Cloud voor ZZP & MKB!

Voor elke organisatie een passende oplossing op maat en naar wens.

Werken op elke locatie en op elk moment van de dag

Bent u op zoek naar een flexibele manier om te werken, zonder dat u gebonden bent aan een fysieke werkplek? Dan is de online werkplek in de cloud bij Pengelens ICT misschien wel iets voor u. Met deze oplossing kunt u op elke locatie en op elk moment van de dag werken, zolang u maar beschikt over een internetverbinding.

Hosted VoIP Pengelens ICT

Eenvoudig toegang tot al uw apps en documenten!

De online werkplek in de cloud biedt u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot al uw belangrijke bestanden en applicaties, zoals uw e-mail, kalender, documenten en software. Dit betekent dat u altijd en overal productief kunt blijven, ongeacht waar u zich bevindt.

Bovendien is de online werkplek in de cloud bij Pengelens ICT gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U hoeft alleen maar in te loggen op uw account en vervolgens kunt u direct aan de slag. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud of de updates van uw software, want dit wordt allemaal voor u geregeld door Pengelens ICT.

Maar dat is nog niet alles. De online werkplek in de cloud bij Pengelens ICT is ook nog eens zeer veilig. Alle bestanden en gegevens worden opgeslagen in beveiligde datacenters, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw belangrijke informatie.

Kortom, als u op zoek bent naar een flexibele en veilige manier om te werken, dan is de online werkplek in de cloud bij Pengelens ICT een uitstekende keuze. Probeer het nu uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om op elke locatie en op elk moment van de dag productief te blijven.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]