Office 365

Cloud / Office 365 oplossingen

Voor u als ondernemer is het prettig om via een zogenoemde cloud te werken. Alle gegevens die van belang zijn voor uw organisatie, worden in dat geval niet op een server opgeslagen, maar op een andere plek. Omdat deze opslagplek niet zichtbaar of onbekend is, worden het cloudoplossingen (wolk) genoemd. De meest bekende cloud die Pengelens ICT B.V. voor u kan installeren, is die van Microsoft Office 365. Het is ook mogelijk om via uw eigen verbinding gebruik te maken van cloudoplossingen of een combinatie toe te passen.

Voordelen

Het werken via de cloud heeft een groot aantal voordelen. Allereerst worden u kosten bespaard van een vaak dure server. Daarnaast kan er snel, gemakkelijk en veilig informatie gedocumenteerd worden en is informatie gemakkelijk opvraagbaar voor medewerkers. Zij kunnen vanaf verschillende locaties gemakkelijk bij bedrijfsgegevens en hoeven daardoor niet per sé op kantoor te werken; thuis, onderweg of een andere gewenste werkplek is net zo prima te doen. Bovendien kan er vanuit de cloud met verschillende software en applicaties gewerkt worden.

Office 365

Microsoft Office 365 bestaat uit onlinediensten als Hosted Exchange, Skype for Business, SharePoint en andere Officeapplicaties. Omdat alles vanuit cloudoplossingen gerealiseerd wordt, hoeft u zich zorgen te maken over het beheer en het onderhoud van Office 365. U betaalt per gebruiker een maandelijks vast bedrag. Dit is een totaalplaatje, waarin niet alleen de software is inbegrepen, maar ook de kosten voor het datacentrum waar de software geïnstalleerd is, de installatie zelf, het technisch beheer en onderhoud van de software, updates en de beveiliging.

  Licenties

  Wanneer Pengelens ICT B.V. Office 365 bij uw organisatie installeert, kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning met betrekking tot eventuele problemen en vragen. Wanneer u als organisatie zelf Office 365 in gebruik wilt nemen, dan is het belangrijk dat u wel een licentie aanvraagt. Ook dit kunnen wij voor u in orde maken. Wilt u meer informatie over cloudoplossingen of Microsoft Office 365 in het bijzonder? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

   Interesse? Neem contact met ons op!

   Heeft u interesse in onze webhosting oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
   Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

   Limburghaven 2C,
   3433PK Nieuwegein

   Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

   085 - 009 10 59

   info@pengelensict.nl

   KvK: 82182337
   BTW: NL862368212B01

   Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
   Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons