Microsoft 365 Cloud Backup

Microsoft levert standaard geen backup oplossing voor uw e-mail en data!

Backup service Office 365 Mailbox, Onedrive en Sharepoint

Het is belangrijk om regelmatig backups te maken van uw cloud. Maak back-ups van en herstel al uw Office 365-mailboxen en OneDrive en SharePoint, via een online console.

Pengelens ICT Office 365 Backup biedt u back-up- en herstel services voor Office 365-mailboxen en bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint, waarbij er een back-up wordt opgeslagen in de Microsoft Azure-infrastructuur van Pengelens ICT. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd een goede backup heeft en er geen belangrijke bedrijfsgegevens verloren gaan.

Hosted VoIP Pengelens ICT

Waarom moet ik back-ups maken van Office 365?

Misschien denkt u dat Microsoft een volledige back-up maakt van uw Office 365-gegevens als onderdeel van het abonnement, maar dat is niet het geval. Office 365 is niet gemaakt voor het bieden van gegevensbeveiligingsservices.

Het is dus essentieel voor u om een betrouwbare oplossing te implementeren voor het maken van back-ups van uw Office 365-mailboxen en uw bestanden in OneDrive- en SharePoint-documentbibliotheken.

Naast het maken van back-ups en het herstellen van Office 365-gegevens en het opslaan en beheren van back-ups, beschikt Pengelens ICT Office 365 Backup over de volgende functies:

Eenvoudige toegang: Aangezien er van alle mailboxen en bestanden van een bedrijf die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint een back-up wordt gemaakt op één locatie, kunnen deze gegevens centraal worden beheerd, gemonitord, beveiligd en opgeslagen, voor eenvoudige toegang, zoeken en herstel.

Vindbaar en doorzoekbaar: Back-ups kunnen worden gezocht en doorzocht door middel van verschillende filters, wat zoeken een stuk gemakkelijker maakt.

Eenvoudig gebruikers toevoegen: Zodra u uw Office 365-organisatie registreert, kunt u met Pengelens ICT de gebruikers selecteren waarvan u een back-up wilt maken. Met Pengelens ICT kunt u er ook voor zorgen dat nieuwe gebruikers automatisch worden toegevoegd door middel van auto-provisioning.

Minimaal Recovery Point Objective: Aangezien back-ups automatisch worden uitgevoerd gedurende de dag, hebt u een lager Recovery Point Objective (RPO) als u gegevens verliest of als deze beschadigd zijn geraakt.

Superveilig: Alle Office 365-gegevens waarvan een back-up is gemaakt, worden beveiligd door middel van AES 256-bit-encryptie en opgeslagen op een door Altaro beheerde Azure-opslaglocatie. De beheerconsole van Altaro biedt tevens ondersteuning voor tweestapsverificatie (2FA).

Gecontroleerde, manipulatiebestendige back-ups: Aangezien Altaro Office 365-back-ups host, betekent dit dat de logboeken manipulatiebestendig zijn, aangezien de systemen volledig worden gecontroleerd. Gebruikers kunnen bewijs leveren van alle interacties met de e-mailcontent, wat essentieel is voor nalevingsdoeleinden. Handelingen als het inschakelen of opschorten van een back-up van een mailbox, het openen van een mailbox om te zoeken en het herstellen van inhoud in een mailbox wordt allemaal gecontroleerd. De audit kan desgewenst worden geëxporteerd.

Fijnmazige gebruikerstoegang: Er kunnen toegangsrechten worden toegewezen aan bepaalde gebruikersaccounts binnen het team, waardoor deze gebruikers de mogelijkheid hebben om gegevens van de organisatie te doorzoeken en te herstellen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]