Pricing

hallo, zakelijke telefonie geregeld in drie stappen

Step  1

Kies op basis van de gewenste functies het abonnement die past bij jouw bedrijf.

Step  2

Bestel jouw abonnement en apparatuur in onze webshop. Wij helpen je met overstappen van je huidige provider naar ons.

Step  3

Je ontvangt per e-mail de inlog voor jouw telefooncentrale. Wanneer je kiest voor bellen met een app of softphone dan kan je direct bellen en gebeld worden! Eventuele apparatuur ontvang je een dag later en zodra je aangesloten bent op internet kan je ook daar direct mee bellen.

hallo, professioneel en voordelig functionaliteiten

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, call centre functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

hallo, beter samen thuiswerken

Met zakelijke telefonie bespaar je flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of functionaliteiten en het verhuizen van medewerkers naar een andere werkplek gebeurt eenvoudig in de cloud.

hallo, inspireert webinar

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren. Daarmee ben je altijd verzekerd van veilige, betrouwbare telefoonverbindingen en is de kans op storing of uitval minimaal.

hallo, zakelijke telefonie

Wil je als ondernemer geen dure investeringen in een fysieke telefooncentrale en het onderhoud en de beveiliging ervan? Dan is bellen via internet (Hosted VoIP) de ideale oplossing. Je medewerkers bellen via de cloud en je beschikt over een virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Gebruik je Office 365? Dan beschik je met een slimme belapplicatie over vergelijkbare mogelijkheden.

De voordelen

  • Professionele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter
  • Uitgebreide functionaliteiten, optimale bereikbaarheid
  • Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers
  • Veilig, betrouwbaar en op meerdere datacenters gehost
  • Kans op storing of uitval is minimaal

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals hallo,’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Uit welke soorten zakelijk bellen kun je kiezen?

Zakelijke telefonie

Met een telefooncentrale in de cloud ben je altijd bereikbaar. Zo maak je ook nog eens gebruik van slimme oplossingen zoals gespreksopname, receptiefunctionaliteit en rapportages. En dat tegen een overzichtelijk bedrag per maand, zonder grote investeringen vooraf.

Bellen met Teams

Maken jij en je collega’s al volop gebruik van Microsoft Teams? Dan zorgen wij dat je ook bereikbaar bent via Teams. Zo werk je efficiënt samen met je collega’s én kun je bellen en gebeld worden via Teams op elk apparaat.

Online faxen

Met onze online faxoplossing verstuur je eenvoudig digitale bestanden als fax en ontvang je faxberichten in je e-mail.

ISDN vervangpakket

Met ons ISDN vervangpakket sluit je je huidige telefooncentrale aan op het internet. Wel zo handig, nu ISDN stopt.

hallo, wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.