Microsoft 365 licenties

Als Microsoft partner kunnen wij elk gewenste Microsoft 365 licenties leveren voor uw organisatie!

Cloud / Office 365 oplossingen voor uw bedrijf

Pengelens ICT is gespecialiseerd in cloud oplossingen op maat. Voor zowel u als uw medewerkers is het erg aangenaam om via de cloud te werken. Aangezien alle belangrijke gegevens niet op een server opgeslagen worden maar op een andere plek, de zogenaamde cloud. Deze opslagplek is niet zichtbaar, vandaar de benaming cloudoplossing (wolk). Afhankelijk van de behoeftes van uw bedrijf kunnen onze experts de cloudoplossing van  Microsoft Office 365 implementeren. Heeft u echter een eigen verbinding of wilt u een combinatie van cloud oplossingen toepassen? Ook dat regelt Pengelens ICT voor u. De cloud oplossing moet altijd in dienst staan van uw organisatie. Wanneer uw organisatie groeit, biedt de cloudoplossing voldoende flexibiliteit, deze groeit met u mee.

Met alleen registratie van een domeinnaam hebt u nog geen website. Daar is webhosting voor nodig. Uiteindelijk worden alle bestanden die op uw website staan, opgeslagen op een server. Deze gebruikersruimte heet webhosting. Het gaat om een variatie aan informatie, waaronder tekst, afbeeldingen en overige informatie, die toegankelijk is via uw website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar is, worden alle gegevens via webhosting bij Pengelens ICT B.V. opgeslagen.

Hosted VoIP Pengelens ICT

Voordelen van een cloud oplossing voor uw bedrijf

Wanneer u overstapt naar werken in de cloud brengt dit een enorme kostenbesparing met zich mee omdat u niet meer betaald voor een dure server. U hoeft vanaf nu niet meer te investeren in opslagcapaciteit. Ook brengt het een hoge mate van flexibiliteit met zich mee, documenten en gegeven kunnen overal direct opgevraagd en ingezien worden door medewerkers. Overal tere wereld, dit maakt het werken vanuit huis een stuk eenvoudiger. Maar er zijn meer voordelen:

●     Er kan vanuit de cloud met verschillende software en applicaties gewerkt worden.|
●     Het werkt op alle apparaten zoals een smartphone, laptop, desktop of tablet.
●     U bent niet meer afhankelijk van een server die kan crashen (met alle vervelende gevolgen van dien)
●     Werken in de cloud is erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft
●     Werken in de cloud maakt uw werknemers productiever en het geeft hen meer vrijheid omtrent hoe de werkplek eruit ziet

Office 365 cloud oplossing voor uw onderneming

Microsoft Office 365 is een totaaloplossing voor uw onderneming. Onder de diensten vallen Hosted Exchange, Skype for Business, SharePoint en andere Office applicaties. Deze cloudoplossing is geheel beheer en onderhoudsvrij. Aangezien u een vast bedrag per werknemer betaalt bent u flexibel. U betaalt niet alleen voor de software maar in deze prijs zijn ook de kosten voor het datacentrum waar de software geïnstalleerd is, de installatie zelf, het technisch beheer en het onderhoud van de software, updates en de beveiliging inbegrepen. Een zeer gunstig geprijsde totaaloplossing voor uw onderneming.  Wilt u meer informatie over cloud oplossingen of Microsoft Office 365 in het bijzonder? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

Licenties voor Office 365

Pengelens ICT B.V. Office 365 verzorgt de licentie wanneer onze experts de cloudoplossing bij uw organisatie installeert. U kunt rekenen op onze ondersteuning met betrekking tot eventuele problemen en vragen, wij bieden uitstekende service. Wanneer u als organisatie zelf Office 365 in gebruik wilt nemen, dan is het belangrijk dat u een licentie aanvraagt. Ook dit hier kunnen wij u bij ondersteunen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]