Domeinnamen

Domeinnaam voor uw website

Bent u op zoek naar webhosting van uw website of een betrouwbare partij voor domeinregistratie? Pengelens ICT B.V. kan dit beide voor u regelen. De manier waarop u van onze dienstverlening gebruik wilt maken, bepaalt u uiteraard zelf. Zo is het aan u hoeveel ruimte u afneemt voor webhosting en hoeveel domeinnamen u wilt registreren. Wij denken graag met u mee, zodat u exact vindt wat u zoekt en zo een weloverwogen keuze kunt maken.

Al uw IT diensten onder 1 dak!

Om u als ondernemer te ontzorgen van alle automatisering diensten bieden wij u alles aan op het gebied van ICT van A tot Z. Van Werkplek tot Telefonie/Mobiele oplossingen maar ook zakelijke internet verbindingen.

Altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf

Wanneer u een domeinnaam registreert, kunt u deze naam koppelen aan een website. Het is wel van belang dat het een naam is, die nog niet is gereserveerd of vastgelegd door anderen. Domeinnamen moeten nu eenmaal uniek zijn. Daarnaast is de extensie van belang. Dit is de benaming achter de punt. De meeste bekende extensies zijn .nl, .net, .com en .org. Wij raden altijd aan om meerdere varianten van uw domeinnaam te registreren, zodat de kans klein is dat een andere organisatie of uw concurrent varianten op uw domeinnaam kan vastleggen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.