Camera beveiliging

Altijd een passend advies en ondersteuning op maat!

De juiste beveiliging voor uw bedrijfspand of locatie.

Pengelens ICT biedt professionele installatie van camera’s voor beveiliging en surveillance. Of u nu op zoek bent naar camera’s voor thuis of voor uw bedrijf, wij hebben de expertise om u te helpen bij het aanleggen van een efficiënt en betrouwbaar camerasysteem.

Service en kwaliteit met A-Merken.

Onze ervaren technici hebben ruime kennis van verschillende soorten camera’s en weten precies hoe ze deze moeten installeren om optimaal te functioneren. We werken met topmerken zoals Hikvision, Dahua en Axis, om u te garanderen dat u krijgt wat u zoekt.

Altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf

Bij Pengelens ICT kunt u terecht voor zowel binnen- als buitencamera’s, afhankelijk van uw behoeften. Buitencamera’s zijn bijvoorbeeld handig voor het bewaken van de buitenkant van uw huis of bedrijfspand, terwijl binnencamera’s geschikt zijn voor het monitoren van activiteiten binnenshuis. We kunnen ook camera’s installeren die specifiek zijn ontworpen voor het monitoren van grote ruimtes, zoals parkeerplaatsen of magazijnen.

Naast het installeren van de camera’s, bieden we ook ondersteuning bij het instellen van beveiligingssoftware en het configureren van de opname-instellingen. Zo kunt u zich er zeker van zijn dat u een volledig functionerend camerasysteem heeft dat aan al uw wensen voldoet.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Interesse in een complete ICT oplossing voor uw onderneming?

Benieuwd wat Pengelens ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een vraag met betrekking tot ICT binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van ICT voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

[wdcl_logo_carousel animation_speed="1555ms" slide_count="5" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/SIDN_registrar.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="SIDN_registrar" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/3cx_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="3cx_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/Onedrive_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="Onedrive_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo="https://www.pengelensict.nl/wp-content/uploads/2022/12/office365_partner.png" _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="office365_partner" sticky_enabled="0"][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]